Σχετικά με εμάς

Το όραμα μας και η ιστορία μας

Καλώς ήρθατε στο KaneDiakopes. Το σπίτι μας! Είμαστε μια μικρή επιχείρηση που εδρεύει στη πόλη της Αθήνας. Στον πυρήνα μας, είμαστε παθιασμένοι ταξιδιώτες με βαθιά αγάπη για όλα τα πράγματα που αφορούν τα ταξίδια. Βρισκόμαστε στον κλάδο περισσότερα από 20 χρόνια και έχουμε αναπτύξει πλούσια γνώση και εμπειρία.

Η αποστολή μας είναι απλή: να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να εξερευνήσουν τον κόσμο, να δημιουργήσουν αξέχαστες ταξιδιωτικές εμπειρίες και να απολαύσουν τα ταξίδια τους. Πιστεύουμε ότι τα ταξίδια πρέπει να είναι προσιτά σε όλους, γι' αυτό και προσφέρουμε δυναμικά πακέτα βρίσκοντας τις καλύτερες τιμές. Τα πακέτα μας είναι πλήρως παραμετροποιήσιμα, με ένα ευρύ φάσμα πρόσθετων στοιχείων και επιλογών για να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες.

Η ομάδα μας είναι ποικιλόμορφη και περιλαμβάνει τόσο ειδικούς στα ταξίδια όσο και ειδικούς στην τεχνολογία. Αναζητούμε συνεχώς τις καλύτερες προσφορές και προορισμούς για να προσφέρουμε στους πελάτες μας. Χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να εξασφαλίσουμε μια απρόσκοπτη και χωρίς άγχος εμπειρία κράτησης.

Ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε την επόμενη περιπέτειά σας!

40.000+ Ταξιδιώτες

Κάθε χρόνο ταξιδεύουν με εμάς

700+ Αεροπορικές εταιρείες

Συνεργαζόμαστε με περισσότερες από 700 Αεροπορικές εταιρείες

200+ Προορισμοί

Δημιουργία προσφορών για περισσότερους από 200 προορισμούς σε όλο τον κόσμο

Εκατοντάδες προσφορές

Έχουμε έτοιμες ανά πάσα στιγμή εκατοντάδες προσφορές ταξιδιού σε όλο τον κόσμο